APRIL24 - 10% korting April / Gratis verzending boven €65

CUSTOM SNEAKERS OP MAAT

 

Of je nu op zoek bent naar een schoen met jouw logo of een geheel uitgewerkt concept, bij ons kun je voor beide terecht! 

 

Wij maken custom sneakers op maat, geheel in de branding van jouw merk. Of het nu gaat om enkel een logo of een geheel gepersonaliseerde schoen. Naast sneakers kunnen werken we ook op andere soorten schoenen, kleding, tassen en zelfs meubels.

 

Ontwerp

Het ontwerp van de schoen kun je bij ons aanleveren. Dan kijken we samen hoe we dit kunnen gaan realiseren. Heb je nog geen idee wat je met de schoenen wilt? Dan kunnen we  je daar uiteraard ook mee helpen! Wij kunnen op basis van een aantal vragen een design maken welke, indien gewenst, digitaal aangeleverd kan worden.

 

Levertijd

De levertijd kan per aanvraag wisselend zijn. Hoe snel we kunnen leveren is onder andere afhankelijk van de omvang van het project, hoeveel lopende projecten we hebben en de specifieke wensen. Laat ons weten wat je wensen zijn en wanneer je het ongeveer klaar zou willen hebben zodat wij je een goede inschatting kunnen geven van de levertijd.

 

Prijs

De prijs van een custom sneaker is afhankelijk van het aantal schoenen, de materialen (zoals de basisschoen), het ontwerp, het, aantal uren wat nodig is voor de realisatie en de snelheid waarop het geleverd moet worden. Als we hier een goed beeld van hebben kunnen wij een goede inschatting geven van de prijs.

 

 

Aanvraagformulier

Gevonden!

Je hebt één van de sneakers gevonden! Vul je gegevens in een maak kans op mooie prijzen!