MEI24 - 10% korting Mei / Gratis verzending boven €65

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een jong familiebedrijf, opgericht door Babette in 2014. Nadat zij al enige tijd ervaring had opgedaan met het maken van portretten besloot ze haar verfpassie eens los te laten op haar andere passie: SNEAKERS. Babette maakte een filmpje van haar eerste custom en plaatste deze op Youtube. Onverwacht bleek dit filmpje erg vaak bekeken te worden en kwamen er veel reacties.

 

Door het succes van dit filmpje en de daarop volgende opdrachten besloot Babette om te starten met haar eigen bedrijf “Customs By BB”. Al gauw bleek Babette handen tekort te komen en werd Jacqueline en de rest van de familie ingeschakeld. Met onze eigenzinnigheid, originaliteit en een flinke dosis enthousiasme zorgen wij ervoor dat we unieke sneakers maken en hopen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het maken van hun eigen custom sneakers en andere custom art projecten.

WAT DOEN WIJ

CUSTOM SNEAKERS

Custom sneakers maken wij in verschillende maten voor volwassenen, baby’s & peuters.

Maandelijks brengen wij verschillende nieuwe ontwerpen uit welke te bestellen zijn via onze webshop. Omdat wij graag willen dat alle custom sneakers exclusief blijven worden de ontwerpen in zeer beperkte oplages gemaakt. Vaak 1, 3 of 5 paar per ontwerp. Sommige maten kunnen wij direct uit voorraad leveren maar de meeste maten worden special voor jou op aanvraag gemaakt. De beschikbare maten en levertijd van iedere custom sneaker kun je vinden op onze webshop. Klik hier voor huidige aanbod custom sneakers.

 

WORKSHOPS

Customs By BB geeft workshops “sneaker customization” aan particulieren en zakelijke klanten. Deze workshops worden maandelijks gegeven op locaties in Roosendaal, Ouddorp en voor grotere groepen of zakelijke klanten op locatie naar wens. Onder begeleiding van onze twee ervaren customizers Babette & Jacqueline zal een workshop gegeven worden die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Wil je meer informatie over deze workshops?  Klik dan hier of mail naar [email protected].

 

ALTIJD UNIEK

Al onze sneakers worden volledig met de hand gecustomized.  Wij streven continue naar het maken van custom sneakers van hoge kwaliteit. Wij willen dat onze klanten trots zijn op hun custom sneakers.

 

AFGEWERKT TOT IN DETAIL

Alleen de beste materialen zijn goed voor onze sneakers. Daarom gebruiken wij bij het customizen alleen de beste merken op de markt: Angelus, Tarrago en Sneakers ER. Elke sneaker die door ons gecustomized wordt, wordt tot in de kleinste details afgewerkt.

 

Gevonden!

Je hebt één van de sneakers gevonden! Vul je gegevens in een maak kans op mooie prijzen!