JUNI24 -10% korting Juni / Gratis verzending boven €65

CUSTOM SNEAKERS

Op zoek naar een toffe sneakers die bij jou merk past? Dat kan!

Wij maken custom sneakers op maat, geheel in de branding van jouw merk. Of het nu gaat om enkel een logo of een geheel gepersonaliseerde schoen.

 

meer info

LIVE CUSTOMIZATION

Wil je jouw klanten een extra service en beleving aanbieden? 

Het is mogelijk om een van onze customizers in te huren voor live customization tijdens een evenement of in jouw winkel. Afhankelijk van de wensen kunnen we bijvoorbeeld live on the spot iets op schoenen, tassen of jacks beschilderen.

meer info

LASERGRAVEREN

Wil je jouw logo of tekst op een schoen laten lasergraveren? Dat kan! 

Om een exclusieve look aan de schoenen te geven bieden wij de mogelijkheid jouw logo of tekst in de schoenen te graveren. Dit kan op materialen zoals leer, kunststof en hout.

meer info

WORKSHOPS

Voor grote en kleine groepen, als bedrijfsuitje of professionele hulp bij het customizen van sneakers.

Onder begeleiding van onze twee ervaren customizers Babette & Jacqueline krijg je tijdens de workshop de mogelijkheid om je eigen sneakers te customizen.  Tijdens de workshop krijg je de basis uitlegt en kun je dit gelijk in praktijk brengen.

meer info

ONZE SAMENWERKINGEN

Bekijk hier een selectie van onze samenwerkingen.

Sinds 2014 hebben we al vele verschillende samenwerkingen gehad met verschillende merken, evenementen organisaties en artiesten. Van de meest unieke custom sneakers voor bedrijven en artiesten tot live customization op Fashion weeks in Parijs en Berlijn.

bekijk galerij

Aanvraagformulier

Gevonden!

Je hebt één van de sneakers gevonden! Vul je gegevens in een maak kans op mooie prijzen!