JUNI24 -10% korting Juni / Gratis verzending boven €65

Fashion workshops voor bedrijven en groepen

Bij Customs By BB volg je de leukste fashion workshops voor bedrijven en andere groepen. Onze workshops zijn geschikt voor grote en kleine groepen, als bedrijfsuitje of professionele hulp bij het customizen van sneakers. Je volgt onze fashion workshops voor bedrijven en andere groepen in Roosendaal (regio Breda), Waalwijk, Utrecht of Ouddorp (Zuid-Holland). Vanzelfsprekend geven wij ook workshops op een door u gekozen locatie.

Leuke fashion workshops voor alle medewerkers van bedrijven

Onder begeleiding van onze twee ervaren customizers Babette & Jacqueline krijg je tijdens de workshop de mogelijkheid om je eigen sneakers te customizen. De workshops zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderden. Tijdens de workshop krijg je de basis uitlegt en kun je dit gelijk in praktijk brengen. Je bent zo gezellig bezig met collega’s of vrienden, en leert elkaar op een geheel andere manier kennen. Ook hou je er leuke zelfontworpen schoenen aan over, die letterlijk niemand anders heeft. Je volgt deze workshop op één van onze vaste locaties, of in overleg op een zelf gekozen locatie.

Plan een leuke workshop in

Je volgt bij ons verschillende originele fashion workshops voor bedrijven. De meeste workshops die we geven duren 3 à 5 uur. Alle materialen, zoals de leerverf en stiften, zijn inbegrepen en indien gewenst verzorgen wij ook de schoenen en/of een starterspakket wat deelnemers naderhand mee naar huis mogen nemen. Uiteraard kun je hierin zelf aangeven wat de wensen zijn.

Informeer bij ons naar de prijzen en mogelijkheden. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)6 437 237 95

Aanvraagformulier

Gevonden!

Je hebt één van de sneakers gevonden! Vul je gegevens in een maak kans op mooie prijzen!