APRIL24 - 10% korting April / Gratis verzending boven €65

Customs By BB bestaat 5 jaar en om dat te vieren geven wij jou de kans om je eigen Air Max 1 ontwerp te winnen! Want hoe vet is het om je eigen unieke Air max 1 ontwerp tot leven te zien komen en zelf te mogen rocken?!

 

WAT KUN JE WINNEN?

Heb je gewonnen? Dan win jij een paartje van je eigen Air max 1 design in de door jou gewenste maat, uitgewerkt door Customs By BB. Daarnaast geven we ook 4 troostprijzen weg ter waarde van €25,- aan de deelnemers die de selectie hebben gehaald.


UITSLAG

De jury vond het heel erg lastig een winnaar te kiezen maar we zijn er uitgekomen! Wij iedereen die een design (154!!) heeft ingestuurd bedanken voor alle prachtige designs

“Dit ontwerp trekt iedere keer weer de aandacht als je er naar kijkt.” 

“Iedere kant van de schoen biedt een ander aspect wat het design gevarieerd maakt maar toch een mooi passend geheel vormt.” 

“Originele combinatie van kleur & stijl en een mooie verwerking van de elementen zoals deze te zien zijn Avatar. Goed uitgedacht concept en een mooi stukje Jeugdcentiment!”

HOOFDPRIJS: DANIEL VAN DALEN
(eigen Air max 1 design uitgewerkt door Customs By BB)

 

TROOSTPRIJZEN: DELANO LOUPATTY, BRITT VAN DE HAAR, JULIAN TOUW & SEM VERHOEVEN
(deze designs winnen een Customs By BB cadeaubon t.w.v. €25,-)
 

PS: Mocht je niet hebben gewonnen maar toch jouw design graag tot leven willen zien komen kun je mailen naar [email protected], dan kunnen we samen kijken of we jouw design op aanvraag/ of tijdens een van onze workshop kunnen creëren! 

 

Door deelname aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voorwaarden:

– Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan deze winactie.
– Door mee te doen aan deze actie geef je Customs By BB toestemming om je design te gebruiken.
– De winnaar kan per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer.
– Door mee te doen aan deze actie geef je Customs By BB toestemming om je naam en design te communiceren in marketing en communicatie uitingen.
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
– De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. 

 

 

Gevonden!

Je hebt één van de sneakers gevonden! Vul je gegevens in een maak kans op mooie prijzen!